A Nightmare In Germany - Moments of Memories

  • A Nightmare In Germany - Moments of Memories
Product is niet meer leverbaar

CD 1 Mixed By Masters Of Noise, Tensor & Re-Direction1-1 Important Records Allstars– Moments Of Memories (Original Mix) 4:341-2 Kasparov & Evil Activities– Point Of No Return (Original Version) 3:221-3 Tensor & Re-Direction– Split Second 3:061-4 Re-Style– Undisputed 2:441-5 Marshall Masters– I Like It Loud 2012 (Angerfist Remix) 2:441-6 Illusionist, The– Groove On (Original Mix) 3:091-7 Nosferatu & Endymion Feat. MC Ruffian– The Message 3:311-8 Angerfist– Who Cares? 2:331-9 Raptor, The– Call Me A Killer 3:471-10 Razzle Dazzle Trax– Rattlebrain (Korsakoff Remix) 2:351-11 Thorax (5) Feat. MC Tha Watcher– Rebellion 3:271-12 Tommyknocker Feat. Wishmaster, The– Supernatural 3:181-13 Javi Boss– Cursed Days 3:231-14 Masters Of Noise– Shotgun 3:541-15 Nitrogenetics– Pledge Of Resistance (Angerfist Remix) 3:131-16 Tensor & Re-Direction– I Really Don't Care 2:251-17 Evil Activities & DJ Panic– Never Fall Asleep (Tha Playah Remix) 4:241-18 Traxtorm Gangstaz Allied– Hardcore Italia 2:481-19 Thorax (5)– Crazy Bitch 2:561-20 Neophyte & Viper, The– Peace (Edit Version) 4:421-21 Nosferatu & Endymion– Uphold The Future 3:221-22 Miss K8– Unforgettable 3:51

CD 2 Mixed By Corruptive Chaos2-1 Sickest Squad, The– Opera Prima 5:072-2 Al Twisted– Chaos Evolves 2:432-3 X-Mind Feat. Zeta Reticuli– One Chance (Bartoch Remix) 2:092-4 Lenny Dee & Sickest Squad, The– Strike (Sickcore Mix) 3:362-5 Pattern J– Cosmophony 3:432-6 X-Fly* – Voodoo Classic 2:422-7 Important Records Allstars– Moments Of Memories (Corruptive Chaos Remix) 4:002-8 D.O.M. (6)– Party Abuse 2:522-9 Sickest Squad, The– Offsick 3:012-10 Pattern J– Venus Vs. Mars 3:242-11 Corruptive Chaos– Bing Bang 3:312-12 D.O.M. (6)– Funky Frenchcore 3:482-13 Hellfish– Sex Machine 3:572-14 Dr. Peacock* & Marcus Decks– Shuttlerun 2:422-15 Sickest Squad, The– Sick Lullaby 4:392-16 Corruptive Chaos– Rock The Best 3:162-17 Dr. Peacock*, DJ Smurf– The Egyptian (Digital Refix) 5:192-18 Exagon & Unknown, The (39)– Fuck My Enemy 3:072-19 DJ Skinhead– Extreme Terror (Neophyte Remix) 4:422-20 Destroyer, The– Cuntface In Italy 4:162-21 Hozinotik– The Dino 1:14CD 3 Mixed By DJ Ron3-1 DJ Weirdo & Dr. Phil Omanski– Young Birds (Original Mix) 4:303-2 DJ Paul* & Teenage Warning– Brohymn (This One's For Gabbers) 4:393-3 DJ Isaac & DJ The Viper– Back Again 3:563-4 Chosen Few– Name Of The DJ (Neophyte & Tha Playah Remix) 3:133-5 Jappo & Lancinhouse* – Exlxaxl 4:413-6 Stunned Guys, The & DJ Paul* – Thrillseeka 3:133-7 Stunned Guys, The & DJ Paul* Feat. MC Ruffian– Hardcore Takin' Over 3:243-8 Zero Six Project– Motherfuckin' DJ 3:563-9 Art Of Fighters– The Beat Can't Change 3:053-10 Hard Creation– I Will Have That Power 4:233-11 Reactor & Raoul, The Meet Impulse Factory– Hardcore Will Never Die (The Viper Rmx) 4:233-12 Evil Activities– Be Quiet 3:453-13 Viper, The & Tommyknocker– The Prophecy Unfolds (Tha Playah Remix) 3:443-14 Evil Activities Vs Chaosphere– State Of Emergency 3:243-15 Tha Playah Vs DJ Dazzler– Beat U 2 Death 4:073-16 Evil Activities– MC's & DJ's (DJ Paul & MC Ruffian's Offensive Remix) 4:393-17 Bodylotion– Neighbourhood Crime 3:283-18 Masters Of Ceremony– Under Control 5:02





Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
Generating captcha code