Top

Defqon 1 2004 (DVD)

  • Defqon 1 2004 (DVD)
34,95
Product is niet meer leverbaar


Op zaterdag 19 juni 2004 vond op het Almere Strand de tweede editie van het Defqon 1 festival plaats. Het grootste Q-dance outdoor evenement dat zich specialiseert in de hardere stijlen binnen de dance.

Na het succes van vorig jaar ging deze tweede editie ruim 7 weken van tevoren met 25.000 man uitverkocht, een record in de geschiedenis van Q-dance. Het festival dat zich met 2 extra areas heeft uitgebreid, biedt de bezoeker elke stroming binnen de stevige dance; van Jump tot hardcore, van Hardstyle tot NRG en van Techno tot Hard Trance alle stijlen waren weer volop vertegenwoordigd. Ondanks het slechte weer in het overgrote deel van Nederland bleef het droog en zonnig boven het Almere Strand wat natuurlijk zorgde voor een perfecte sfeer en subliem beeld materiaal.

Een camera ploeg bestaande uit maarliefst 40 man, rukte op zaterdag 19 juni uit om het festival tot in de puntjes vast te leggen.
Het resultaat mag er wezen. Een uitgebreide DVD met een speelduur van maarliefst 170 minuten. Naast een uitgebreide hoofdfilm die elke area op het terrein duidelijk weergeeft, kan de kijker ook genieten van velen extra's waaronder; 'Maximum Force Readiness' ( een konvooi exceptionele van militaire voertuigen), 'Technoboy vs.Outblast' (Waarbij zowel een Nederlandse als een Italiaanse DJ vanaf de dag vóór het evenement tot aan hun optreden worden gevolgd. Pasta maken in Bologna, een kijkje in de studio in Milaan ten opzichte van spruitjes eten in Almere. Wat zijn de verschillen tussen DJ's uit twee landen? Bereiden zij zich anders voor? Veel vragen waar de kijker tijdens dit item antwoord op zal krijgen (uniek beeld materiaal!). 'People@Defqon 1' Uitgebreide interviews met de bezoekers van het Defqon festival. Die meer laten zien dan hun party outfit!
'Defqon1 - The in's &out's' Een uitgebreid verslag van alles wat met het Defqon festival te maken heeft o.a. een kijkje bij de opbouw, achter de schermen tijdens het evenement. Daarnaast een exclusief verslag door Lauren Verster vanuit de helikopter boven het Defqon terrein.

Tot slot een time laps en een foto-album.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@